راهنمای جامع آگاهی از برند

تا به حال شنیده اید که برخی افراد، خود را به عنوان «طرفداران اپل» یا «طرفداران نایکی» معرفی کنند؟
این همان کاری است که آگاهی از برند می تواند انجام دهد: یک برند را در سبک زندگی مصرف کنندگان و عادات خریدشان می گنجاند تا آنها برای تبدیل شدن به مشتری، مردد نباشند.
این راهنما به شما کمک می‌کند تا آگاهی از برند را بهتر درک کنید، آن را در بین مخاطبان خود ایجاد کنید و کمپین‌هایی بسازید که به آن ها اجازه می‌دهد به طور مستمر با کسب و کار شما رشد و تغییر کنند.

 

آگاهی از برند چیست؟


آگاهی از برند نشان می دهد که مخاطبان هدف، چقدر با برند شما آشنا هستند و آن را می شناسند. برندهایی که آگاهی از برند بالایی دارند، عموماً به‌عنوان «پرطرفدار» یا «محبوب» نامیده می‌شوند. ایجاد آگاهی از برند هنگام بازاریابی و تبلیغ شرکت و محصولات شما، به‌ویژه در مراحل اولیه کسب‌وکار، بسیار ارزشمند است.
آگاهی از برند ممکن است مفهومی مبهم به نظر برسد و در حقیقت هم همینطور است. زیرا برای آن دسته از بازاریابان و صاحبان مشاغلی که دوست دارند موفقیت را با اعداد تفسیر کنند، ممکن است فهم آگاهی از برند دشوار باشد.
اما صرفا به این دلیل که آگاهی از برند معیاری عددی ندارد، به این معنی نیست که کم اهمیت است، بلکه برای موفقیت کسب و کار و اهداف کلی بازاریابی بسیار مهم است.

 

اهمیت آگاهی از برند


آگاهی از برند، از چند جهت حائز اهمیت است:

 

آگاهی از برند باعث تقویت اعتماد می شود

در دنیایی که مصرف کنندگان قبل از خرید به تحقیقات گسترده و نظرات دیگران تکیه می کنند، اعتماد به برند مهم ترین چیز است. هنگامی که یک مصرف کننده با نام تجاری شما ارتباط برقرار می کند، احتمال اینکه خریدهایی تکراری و بدون پیش بینی انجام دهد، بسیار بالاست، و این شکاف بین اعتماد و وفاداری را پر می کند.
آگاهی از برند، اعتماد به برند ایجاد می کند. وقتی نام تجاری خود را طوری انتخاب می کنید که به راحتی در ذهن مشتری ثبت می شود، آن ها راحت تر می توانند به شما اعتماد کنند. تلاش‌های شما برای ایجاد آگاهی از برند، به برند شما شخصیت می‌دهد و باعث می شود صمیمانه باشید، بازخورد دریافت کرده و داستان سرایی کنید. اینها همه راه هایی هستند که ما به عنوان انسان از طریق آن ها، به یکدیگر اعتماد می کنیم. رابطه انسان ها و برندها هم همینگونه است.

 

آگاهی از برند می تواند تداعی ایجاد کند

با اطمینان می توان گفت که وقتی جواب سوالی را نمی دانید، آن ها را گوگل کرده اید. یا وقتی به چند کپی نیاز داشته اید، آنها را زیراکس کرده اید. و وقتی برای یک پیک نیک وسایل را جمع کرده اید، یک کوکاکولا برای نوشیدن برداشته اید.
درست است؟
اما توجه کنید که چگونه برخی از کلمات بالا وارد زبان روزمره ما شده اند. این کلمات برند هستند، نه اسم یا فعل.
در زبان معمولی و غیرتجاری، از گوگل باید به عنوان موتور جستجو و از زیراکس باید به عنوان دستگاه کپی یاد کرد. اما حتی اگر از محصول خاص این برند استفاده نکنیم هم از نام آن ها استفاده می کنیم.
این کاری است که آگاهی از برند انجام می دهد. برخی کارها و محصولات را با نام های تجاری خاصی مرتبط می کند و ناخودآگاه ما را تشویق می کند تا کلمات رایج را با اصطلاحات برند جایگزین کنیم. و به راحتی، یک پیک نیک رفتن، بازاریابی را برای ما انجام می دهند.

 

آگاهی از برند، ارزش ویژه برند ایجاد می کند

ارزش ویژه برند، ارزشی است که یک برند دارد و تجارب مصرف کنندگان و درک کلی که از برند دارند آن را تعیین می کند. تجارب مثبت، هم تراز با ارزش ویژه مثبت برند است و همین امر در مورد مفاهیم منفی نیز صدق می کند.

در اینجا چند مورد مهم وجود دارد که از ارزش ویژه مثبت برند ناشی می شود:

  • قیمت های بالاتر به دلیل ارزش درک شده بالاتر
  • قیمت سهام بالاتر
  • توانایی گسترش تجارت از طریق توسعه خط محصول یا خدمات
  • تأثیر اجتماعی بیشتر به دلیل ارزش نام تجاری

 

چگونه یک برند می تواند ارزش ویژه خود را افزایش دهد؟
با ایجاد آگاهی از برند و ترویج مداوم تجربیات مثبت از نام تجاری. آگاهی از برند پایه و اساس ارزش ویژه برند است.
هنگامی که مصرف کننده از یک برند آگاه است، به راحتی آن را تشخیص می دهد، آن را برای خرید جستجو می کند، شروع به ترجیح آن به سایر برندهای مشابه می کند، و وفاداری نسبت به آن پیدا می کند، به شکلی که نه تنها در آینده دوباره خرید خود را تکرار خواهد کرد، بلکه به خانواده و دوستان نیز آن را توصیه می کند.
به همین دلیل است که آگاهی از برند بسیار مهم است. چراکه میان مشتریان شما اعتماد ایجاد می کند، ارزش ویژه برندتان را افزایش می دهد و آن را بخش جدایی ناپذیری از هر خانه ای می کند.

چگونه آگاهی از برند ایجاد کنیم

چگونه آگاهی از برند ایجاد کنیم؟


آگاهی از برند در بین مخاطبان شما و عموم مردم در طول یک شب یا با یک کمپین بازاریابی اتفاق نمی افتد.
آگاهی قوی از برند نتیجه تلاش‌های چندگانه همزمان است که فراتر از تلاش برای جلب مشتریان پولی است.

اگر انتظار دارید با اجرای چند تبلیغ محصول در فیس بوک، آگاهی از برند خود را افزایش دهید، خیلی موفق نخواهید بود. زیرا نه تنها مصرف کننده بر روی محصول (و نه برند) متمرکز خواهد شد، بلکه تبلیغات تاثیری فراتر از یک فروش ساده نخواهد داشت.
در اینجا، چند روش برای ایجاد پایه ای مستحکم برای آگاهی از برند و ایجاد تأثیر پایدار بر روی مخاطبان آورده شده است:

 

1. یک فرد باشید، نه یک شرکت

وقتی با یک دوست جدید آشنا می شوید، دوست دارید چه چیزی در مورد او کشف کنید؟ شاید برخی علاقه داشته باشند در مورد سرگرمی ها، علایق، و همچنین چیزهایی که دوست ندارد، بیاموزند. نحوه صحبت کردن آن فرد، چیزهایی که دوست دارد در مورد آن صحبت کند و چیزهایی که وی را هیجان زده می کند هم می توانند جالب باشند.
اینها ویژگی هایی هستند که برند شما باید در مورد خودش مشخص و تبلیغ کند. برای تأثیرگذاری بر مخاطبان، باید خود را چیزی بیش از شرکتی که کالا می فروشد تعریف کنید. اگر بخواهید نام تجاری خود را به یک دوست جدید معرفی کنید از چه کلماتی استفاده می کنید؟

 

2. معاشرت کنید

درونگرا یا برونگرا، معاشرتی یا ساکت، همه انسانها از تماس اجتماعی و گذراندن وقت با یکدیگر سود می برند. از این طریق است که در ارتباط با دیگران باقی می‌مانیم، چیزهای جدید یاد می‌گیریم و توسط دیگران شناخته می‌شویم.
در مورد برند شما هم همینطور است. اگر هنگام فروش، فقط سعی کنید با دیگران ارتباط برقرار کنید، به عنوان چیزی فراتر از یک کسب و کار با هدفی ویژه شناخته نخواهید شد (و همین امر در مورد یک شخص نیز صدق می کند).
برای افزایش آگاهی از برند خود، اجتماعی باشید. در رسانه های اجتماعی در مورد موارد غیر مرتبط با محصول یا خدمات خود پست کنید. با پرسیدن سوال، نظر دادن در مورد پست ها، بازتوییت کردن یا اشتراک گذاری محتوایی که دوست دارید، با مخاطبان خود در تعامل باشید. در حساب های اجتماعی خود به گونه ای عمل کنید که گویی فردی هستید که سعی در دوستیابی دارد، نه کسب و کاری که سعی در کسب درآمد دارد.
تحقیقات نشان می دهد که بیش از 50 درصد از شهرت برند، ناشی از جامعه پذیری آنلاین است. اجتماعی بودن منجر به آگاهی بیشتر و به سادگی شناخته شدن می شود.

 

3. داستان سرایی کنید

داستان سرایی، یک تاکتیک بازاریابی فوق العاده قدرتمند است، چه برای بازاریابی محصولات یا تبلیغ برند خود باشید.
چرا؟ زیرا چیزی واقعی را در اختیار مخاطبان شما قرار می دهد.
داستان سرایی در مورد برند شما، آن را انسانی می کند و به آن عمق می بخشد. و در هم تنیدن داستان سرایی در بازاریابی، برندتان را در کنار محصولات یا خدمات تان ارائه می کند.
روایت شما باید در مورد چه چیزی باشد؟ هر چیزی می تواند باشد، به شرطی که حقیقت داشته باشد. می تواند روایت بنیانگذار شرکتتان، داستان اینکه کسب و کار شما چگونه به اولین ایده محصول خود رسید، یا داستانی که روایت می کند چگونه کسب و کار کوچک شما در این دنیای بزرگ به موفقیت رسیده است.
مردم دوست دارند داستان هایی درباره یکدیگر بشنوند. اصالت تاثیرگذار است و می تواند منجر به افزایش آگاهی برند شود.

4. اشتراک گذاری را آسان کنید

صنعتی که در آن فعال هستید، محصول شما یا استراتژی های بازاریابی تان هر چه که باشند، اشتراک گذاری محتوای شما برای مخاطبان تان باید آسان باشد. این می تواند شامل پست های وبلاگ، محتوای دارای اسپانسر، ویدیو، پست های رسانه های اجتماعی یا صفحات محصول باشد. تا زمانی که قابل اشتراک گذاری باشد، مهم نیست که چه چیزی باشد.
بازاریابی دهان به دهان، موثرترین راه برای ایجاد اعتماد و آشنایی میان مشتریان است. اگر افراد ببینند که یکی از دوستان یا اعضای خانواده شان محصول یا خدماتی را توصیه می کنند، توجه شان به آن محصول و برند جلب می شود.
آیا این برند ارزش بررسی دارد؟ آیا آنها محصولات عالی دیگری هم دارند که بتوانم به آنها اعتماد کنم؟ حساب های اجتماعی آنها چگونه است و در مورد چه چیزی صحبت می کنند؟
اگر پست کردن محتواهای خود را آسان کنید، مصرف کنندگان فقط با کلیک کردن روی “اشتراک گذاری” آگاهی برند را برای شما افزایش می دهند.

آگاهی از برند در مورد تاثیر است و شامل تعامل با مخاطبان تان به روش هایی است که فقط به دنبال پول، مشارکت یا وفاداری نیستند.
تصور کنید با یک فرد جدید آشنا شده اید که می خواهد دوست شما باشد. اگر این فرد هر یک از موارد بالا را مطرح کند، احتمالا می خندید و به دنبال کار خود می روید، این طور نیست؟ این رویکرد نه تنها رویکردی سطحی به دوستی است، بلکه هیچ تأثیر ماندگاری بر شما نمی گذارد.
همین مسئله در مورد ایجاد و تقویت آگاهی از برند در بین مخاطبان شما نیز صدق می کند.

 

استراتژی آگاهی از برند


اکنون که می دانید چگونه باید از پایه شروع به ایجاد آگاهی از برند کنید، زمان آن رسیده است که یک استراتژی ساده و در عین حال قدرتمند برای آگاهی از نام تجاری گردآوری کنیم.

 

1. پست وبلاگ مهمان در وب سایت هایی با موضوعاتی متفاوت از موضوع شما

وبلاگ نویسی مهمان یکی از بهترین راه ها برای افزایش آگاهی از برند با حداقل تلاش است. می‌توانید از ترافیکی که در حال حاضر به وب‌سایت دیگری وارد می‌شود، استفاده کنید تا در عین ارائه محتوای مفید و مرتبط، توجه بیشتری به برند خود جلب کنید.
به عبارت دیگر، شما نه تنها محصول خود را به افرادی که آماده خرید نیستند تحمیل نمی کنید، بلکه با صدای برند خود می نویسید و خود را ابتدا به عنوان یک انسان و در مرحله بعد شرکت معرفی می کنید. یک جایگزین عالی دیگر برای وبلاگ نویسی مهمان، انتشار محتوای پولی در وب سایت های هم موضوع با شماست.

 

2. بازاریابی مشترک را امتحان کنید

بازاریابی مشترک، راهی عالی برای ایجاد آگاهی از برند است، نه تنها به این دلیل که از مخاطبان برند دیگری بهره می برید، بلکه می تواند شخصیت شما و آنچه را که در بازار ارائه می دهید برجسته کند.
به عنوان مثال، اگر شرکت شما افسار سگ می فروشد، به طور بالقوه می توانید با یک نرم افزار “سگ گردانی” شریک شوید. خود این کمپین می‌تواند به روش‌های مختلفی ظاهر شود: می‌توانید یک پیشنهاد مشترک ایجاد کنید (مثلا، با دانلود برنامه، یک افسار رایگان دریافت کنید) یا می توانید میزبان یک لایو اینستاگرام به طور مشترک باشید. مهم نیست که چه اتفاقی می افتد، همکاری با یک برند دیگر می تواند میزان دسترسی شما را دو برابر و حتی سه برابر کند.

 

3. همه جا تبلیغ کنید

تبلیغات شاید به اندازه ای که باعث ایجاد آگاهی از محصول می‌شود، آگاهی از نام تجاری ایجاد نکند. اما با این وجود، یکی از بهترین روش هایی است که می‌توانید برای ترغیب مردم به کسب اطلاعات در مورد نام تجاری تان استفاده کنید.
Grammarly را در نظر بگیرید. شاید تا همین چند سال پیش، کسی Grammarly را نمی شناخت. اما اکنون یکی از برندهایی است که وقتی موضوع نرم افزار تصحیح آنلاین در میان باشد، به طور خودکار به آن فکر می کنید. دلیل آن این است که آنها کمپین های تبلیغاتی اجتماعی، ویدیویی و نمایشی قوی راه اندازی کرده اند که تقریباً در همه جا ظاهر می شوند.
می توانید با تبلیغات آنلاین شروع کنید که شامل رسانه های اجتماعی پولی و تبلیغات کلیکی شود. اگر علاقه مند به حضور واقعی در همه جا و راه اندازی کمپین های پیچیده تر در مقیاس انبوه هستید، می توانید کمپین های تبلیغاتی برنامه ریزی شده راه اندازی کنید.

 

4. یک چهره استخدام کنید یا برای شرکت خود یک کاراکتر ایجاد کنید

این شاید برای شرکت‌های کوچک‌تر قابل انجام نباشد، اما اگر بودجه دارید، یک بازیگر یا سخنگو برای نمایندگی کردن شرکت خود استخدام کنید.
این شما را قادر می سازد تا به برند خود، همانطور که در بخش قبلی ذکر شد، جلوه ای انسانی دهید، و همچنین حس خدمات دوستانه‌ای را که مشتریان انتظار دریافت آن را دارند، به آن ها القا کند.
همچنین حتما لازم نیست از یک شخص استفاده شود. GEICO مصداقی خوب برای این موضوع است. هر زمان که آن مارمولک بامزه را می بینید، می دانید که GEICO است. ایجاد یک کاراکتر انیمیشنی می تواند راهی مقرون به صرفه اما به همان اندازه موثر برای جلوه دادن به برند شما باشد.

 

5. تصویر یا نمادی را انتخاب کنید که نشان دهنده شما باشد

نایکی دیگر حتی نایکی هم نیست، فقط یک علامت تیک است. لحظه ای که آن علامت تیک را می بینید، می دانید که نایکی است. یا در مورد حرف “M” زرد رنگ مک دونالدز چطور؟ یا سیب گاز گرفته اپل؟
فقط در مورد یک لوگو صحبت نمی کنیم، اگرچه لوگو هم اهمیت زیادی دارد. با تیم برندینگ خود یا یک طراح گرافیک آزاد، برای ایجاد نمادی که همه جا در بازاریابی، تبلیغات و کمپین های ارگانیک خود از آن بتوانید استفاده کنید، همکاری داشته باشید. همچنین می توانید از اپل، مک دونالد و نایکی ایده بگیرید و نمادتان را در بسته بندی و طراحی محصول خود بگنجانید.

 

6. یک شعار کوتاه و جذاب ایجاد کنید

با شنیدن «فقط انجامش بده» بلافاصله به نام تجاری نایکی فکر می‌کنید. ایجاد یک شعار، سنگ بنای داشتن یک استراتژی قوی برای آگاهی از برند است و راهی آسان برای افزایش آگاهی از برند است.
قطعاً این کار سختی است زیرا باید همه چیز را در یک جمله کوتاه خلاصه کنید. باید توضیح دهید که چگونه متفاوت هستید، چه چیزی ارائه می دهید و چرا مشتریان باید شما را انتخاب کنند.

 

چگونه آگاهی از برند را افزایش دهیم

چگونه آگاهی از برند را افزایش دهیم؟


اکنون که آگاهی از برند شما گسترش یافته و مردم بدون نیاز به دیدن تبلیغ در مورد شما صحبت می کنند، به عنوان یک برند برای افزایش مداوم این فرایند چه کاری می توانید انجام دهید؟
در اینجا چند ایده کمپین برای افزایش آگاهی از برند فراتر از استراتژی اولیه شما آورده شده است:

 

1. پیشنهاد فریمیوم دهید

Freemium یک مدل کسب‌وکار است که محصولی را به صورت رایگان ارائه می‌کند و فقط برای سطح پریمیوم یا سطح سازمانی هزینه دریافت می‌کند. این یک استراتژی قیمت گذاری محبوب برای شرکت های نرم افزاری مانند Trello است.
فریمیوم به مشتریان شما این امکان را می دهد تا قبل از خرید اصلی، طعم برند و محصول شما را بچشند. این یک فرصت قبل از خرید است که می تواند همیشگی باشد (برخلاف دوره آزمایشی رایگان که برخی شرکت ها انتخاب می کنند).
فریمیوم با این شرط که واترمارک نام تجاری در هر بخش عمومی از محصول یا خدمات نشان داده شود، امری معمول است. این موضوع فریمیوم را به یک موقعیت برد-برد تبدیل می‌کند: مصرف‌کننده محصول را رایگان دریافت می‌کند و زمانی که مصرف‌کنندگان از آن استفاده می‌کنند برند به طور رایگان تبلیغ می‌شود.

 

2. محتوای رایگان ایجاد کنید

امروزه تولید محتوا آسان‌تر از همیشه است، زیرا مصرف‌کنندگان برای یافتن پاسخ سؤالات خود و رفع نگرانی هایشان به اینترنت مراجعه می‌کنند.
محتوا، راهی جالب برای افزایش آگاهی از برند شما است زیرا از طریق آن، می توانید به راحتی شخصیت برند خود را نشان دهید و نظرات خود را به اشتراک بگذارید.
محتوا لزوما نیازی نیست که به صورت نوشتاری باشد. می‌توانید ویدیو، اینفوگرافیک‌، پادکست‌ (که در زیر به آنها خواهیم پرداخت) و موارد دیگری ایجاد کنید. مطمئناً، محتوای نوشتاری مانند وبلاگ ها و راهنماهای قابل دانلود، ساده ترین راه هستند، اما قطعاً تنها گزینه نیستند.
علاوه براین، محتوا لازم نیست فقط در وب سایت تان باشد. انتشار پست وبلاگ مهمان و پولی فرصت هایی را برای حضور در مقابل مخاطبان جدید و تنوع بخشیدن به نوع محتوایی که ایجاد می کنید فراهم می کند.
اگر برند شما در حال تولید محتوا نیست، احتمالا در حال از دست دادن فرصت‌های بزرگی برای ایجاد آگاهی از برند خود هستید. محتوا، راه شگفت انگیزی برای ایجاد ارتباط واقعی با مخاطبان است و فرصتی ایجاد می کند تا برند خود را در مقابل دید مردم قرار دهید.

یکی از روش هایی که ما در وبلاگ آکادمی گروه نرم افزاری محک به کار می بریم، تولید محتوای رایگان است.

 

3. اسپانسر رویدادها شوید

تاکنون در چند جشنواره، کنسرت و نمایشگاه شرکت کرده اید؟
حمایت از رویدادها راهی مطمئن برای نشان دادن نام تجاری شما در مقابل صدها، هزاران یا میلیون ها نفر است که احتمالاً در بین مخاطبان هدف شما قرار می گیرند. از بنرها گرفته تا آگهی‌ها و بطری‌های آب، اگر از یک رویداد حمایت مالی کنید، نام تجاری شما در همه جا دیده خواهد شد.
حمایت مالی از یک رویداد همچنین به شما این امکان را می دهد که نام برند خود را در رویدادی که با شخصیت و علایق شما مطابقت دارد، سنجاق کنید، به این معنی که مصرف کنندگان، برند شما را با آن رویداد و شخصیت آن مرتبط می بینند. همچنین می‌تواند آگاهی شرکت شما را در میان مخاطبانی که بسیار متخصص هستند ارتقا دهد. حرفه ای ها فقط برای سرگرمی در رویدادها شرکت نمی کنند. هدف آنها اطلاع از آخرین پیشرفت های این صنعت است.
این چیزی بیش از داشتن یک غرفه در نمایشگاه است. با تبدیل شدن به اسپانسر ثابت رویداد، خود را به عنوان رهبر این صنعت در ذهن شرکت کنندگان تثبیت خواهید کرد. کلید این کار این است که اسپانسری همیشگی باشید.
ردبول را در نظر بگیرید. ردبول یک نوشیدنی انرژی زا است و ما همگی آن را یک نوشیدنی انرژی زا می دانیم. اما خوشبختانه، ردبول با حمایت مداوم از رویدادهای ورزشی شدید مانند پرش از صخره و موتور کراس، بازاریابی خود را به حداکثر رساند. آنها همچنین از ورزشکاران نیز حمایت مالی می کنند. اکنون، ما ذاتاً ردبول را با جسارت و ماجراجویی مرتبط می‌دانیم و معتقدیم که اگر آن را بنوشیم، می‌توانیم اینگونه باشیم.

 

4. به برند خود شخصیت بدهید

برخورد با برند خود به عنوان یک شخص و تعریف روایت خود اولین قدم برای شخصیت دادن به برندتان است. گام بعدی این است که این شخصیت را در فعالیت های بازاریابی خود قرار دهید.
هنگامی که بازاریابی محصولات و خدمات خود را از طریق داشتن یک شخصیت انجام می دهید، راهی جز افزایش آگاهی از برند خود ندارید زیرا تنها از این طریق می توانید برندتان را مطرح کنید.
Old Spice را در نظر بگیرید. تبلیغات آنها برای محصولات بهداشتی شان، مملو از شخصیت و شوخ طبعی است و آنها هنوز هم محصولات خود را اینگونه معرفی می کنند. صرفاً یک اشاره به «مرد ادویه ای قدیمی» مشتریان را برای تماشای تبلیغات به YouTube فرستاده و برای خرید دئودورانت به فروشگاه می فرستند.

 

5. پادکست تولید کنید

بیش از یک سوم آمریکایی های 12 ساله و بالاتر به طور منظم به پادکست گوش می دهند. بدون شک، پادکست ها نقش مهمی در زندگی ما و تلاش های بازاریابی مان ایفا می کنند.
پادکست‌سازی، در گذشته فرآیند پیچیده‌ای بود که فقط توسط افرادی که دارای استودیو و میکروفون های مدل بالا بودند اتفاق می افتاد. اکنون، ایجاد و انتشار یک پادکست ساده‌تر از همیشه است، اما می‌تواند آگاهی از برند شما را به طور شگفت‌انگیزی افزایش دهد.
چرا؟ زیرا پادکست ها، مانند محتوای نوشتاری یا بصری، راهی برای برقراری ارتباط با مخاطبین شما هستند. پادکست‌ها به‌جای تبلیغ آشکار محصول یا خدمات خود (که ما توافق کرده‌ایم بهترین راه برای افزایش آگاهی از برند نیست)، این فرصت را به شما می‌دهند که به مخاطبان خود آموزش دهید، آن ها را سرگرم کنید یا برای آن ها اعتماد ایجاد کنید.
ایجاد و افزایش آگاهی از برند فرآیندی بی پایان است، همانطور که حفظ یک دوستی یا رابطه هرگز پایان نمی یابد.
افزایش آگاهی از برندتان از طریق کمپین‌ها به شما فرصتی می‌دهد تا به اقداماتی برای بازاریابی و تبلیغات که ممکن بود روی آن ها سرمایه‌گذاری نکنید، دست بزنید – یعنی راه‌های جدید و قدرتمند برای ارتباط با مخاطبان.

 

چگونه آگاهی از برند را مورد سنجش قرار دهیم


چگونه متوجه می شوید که تلاش‌های شما برای آگاهی از برند مؤثر بوده اند؟ چگونه می‌دانید که نیاز به تغییر جهت، برتری در رقابت یا رفع بحران دارید؟ درست مانند هر معیار بازاریابی دیگر، باید آن را اندازه کنید.
مگر به این نتیجه نرسیده بودیم که آگاهی از برند قابل اندازه گیری نیست!
درست است و آگاهی از برند را نمی توان به معنای سنتی اندازه گیری کرد. اما با این حال، هنوز هم می‌توانید فعالیت‌ها و معیارهایی را بررسی کنید که به شما کمک می‌کنند تا جایگاه برندتان را از نظر محبوبیت و آگاهی مصرف‌کننده ارزیابی کنید.
در اینجا چند راه برای اندازه گیری آگاهی از برند خود وجود دارد:

 

اقدامات کمی آگاهی از برند

این اعداد می توانند به شما کمک کنند تا یک تصویر کلی از آگاهی از برند خود داشته باشید. برای اندازه گیری کمی، این معیارها را بررسی کنید:

ترافیک مستقیم: ترافیک مستقیم، نتیجه بازدید افرادی است که مستقیما آدرس سایت شما را تایپ می کنند و از آن بازدید می کنند. میزان ترافیک مستقیم، به شما می گوید که بازاریابی شما چقدر افراد را به بازدید از وب سایت شما ترغیب می کند. این یک معیار مهم است، زیرا امروزه بسیاری از مصرف کنندگان، برندها را از طریق رسانه های اجتماعی، تبلیغات یا با تایپ کلمات کلیدی مرتبط با برند یا محصول کشف می کنند. وقتی مصرف کنندگان مستقیماً به سایت شما مراجعه می کنند، به این معنی است که از قبل از برند شما آگاه بوده اند.

ترافیک سایت: این عدد فقط ترافیک کلی سایت را منعکس می‌کند و به شما می‌گوید چه میزان از جمعیت کاربران اینترنت محتوای شما را بررسی می‌کنند و با برند شما وقت می‌گذرانند. اما به شما نمی گوید که این افراد از کجا آمده اند. به هر ترتیب، این موضوع خیلی مهم نیست زیرا آنها به اندازه کافی از برند شما آگاه هستند تا آن را بررسی کنند.

تعامل در شبکه های اجتماعی: تعامل در شبکه های اجتماعی، می تواند به فالوورها، لایک ها، ریتوییت ها، نظرات و موارد دیگر اشاره داشته باشد. این نشانگر تعداد افرادی است که از برند شما آگاه هستند و با آن در تعامل هستند و همچنین میزان تاثیرگذاری محتوای شما را نشان می دهد.

 

معیارهای کیفی آگاهی از برند

این مرحله جایی است که “امتیاز” آگاهی از برند شما کمی مبهم می شود. اما این تاکتیک‌ها همچنان می‌توانند به شما کمک کنند تا بسنجید چه کسی و چند نفر از برند شما آگاه هستند. برای اندازه گیری کیفی، سعی کنید:

جستجو در گوگل و راه اندازی Google Alerts : این ویژگی به شما در مورد هرگونه خبر یا اشاره در مورد کسب وکارتان در رسانه ها هشدار می دهد. همانطور که نام تجاری تان رشد می کند، متعلقات اینترنتی آن نیز فراتر از وب سایت تان گسترش می یابد، بنابراین مراقب آن باشید.

رصد رسانه های اجتماعی: رصد شبکه های اجتماعی به معنای نظارت بر ابزارهای مدیریت رسانه های اجتماعی برای منشن های ارگانیک و تعامل است. چه کسی برند شما را تگ می کند، آن را در نظرات ذکر می کند یا از هشتگ شما در پست های خود استفاده می کند؟ این ابزارها می توانند به شما در کشف آن کمک کنند. و هرچه مخاطبان شما بیشتر در مورد برند شما در رسانه های اجتماعی بحث کنند، بیشتر از آن آگاه می شوند.

اجرای نظرسنجی های آگاهی از برند: این فرآیند شامل دریافت بازخورد مستقیم از مشتریان و مخاطبان شما می‌شود و به شما در مورد اینکه چه کسی از برند شما آگاهی دارد و همچنین در مورد اینکه افراد در مورد آن چه فکری می‌کنند، بسیار مفید باشد. می توانید نظرسنجی ها را از طریق سایت ها و ابزارهایی که برای این موضوع وجود دارند منتشر کنید و یا آنها را در رسانه های اجتماعی مستقیماً با مشتریان خود به اشتراک بگذارید. این راهنما به شما در ایجاد و ترویج آنها کمک می کند.

این معیارهای کمی و کیفی به شما کمک می کنند تا آگاهی از برند خود را در بین مخاطبان و عموم مردم درک کنید. گرچه هرگز این معیاری دقیق و کامل نخواهد بود، اما به شما کمک خواهد کرد تا تاثیرگذاری کمپین‌های خود را متوجه شوید و ارتباط خود با مخاطبان تان را حفظ کنید.

 

شروع کنید

آگاهی از برند یک مفهوم قدرتمند (البته مبهم) است که می تواند تأثیر زیادی بر تلاش های بازاریابی، درک مصرف کننده و درآمد شما داشته باشد.

این تکنیک‌ها را برای ایجاد و تقویت آگاهی از برند خود دنبال کنید، و خود را با مخاطبان وفاداری خواهید دید که برند شما را در میان رقبا می‌شناسند، محصولات شما را بارها و بارها انتخاب می‌کنند و به دوستان و خانواده‌شان توصیه می‌کنند که همین کار را انجام دهند.

 

محک آکادمی، مرجع مقالات حوزه مالی و کسب و کار

منبع: سایت Hubspot

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *