راهنمای جامع کارآفرینی

کارآفرینی فرایند شروع یا بهبود یک کسب‌وکار باهدف نهایی کسب سود است.

این فرایند اغلب مستلزم ریسک و عدم اطمینان زیاد است، اما همچنین می‌تواند فرصتی برای غلبه بر آن چالش‌ها و مدیریت جنبه‌های متعدد یک عملیات تجاری است. از بازاریابی و حسابداری گرفته تا تدارکات و فراتر از آن، کارآفرینان بر بسیاری از جنبه‌های اداره یک کسب‌وکار نظارت دارند.

کارآفرینی آسان نیست. همه ما در مورد شکست 90 درصد استارت‌آپ‌ها شنیده‌ایم. با وجود این، کارآفرینی واقعاً یک مسیر شغلی بسیار فریبنده است و مانند بسیاری از فعالیت‌های پرخطر، اغلب افرادی را جذب می‌کند که خطرات را چالشی هیجان‌انگیز می‌دانند.

و درحالی‌که ممکن است خطر بزرگ باشد، پاداش آن نیز زیاد است. برخی از شناخته شده‌ترین افراد در سراسر جهان کارآفرین بوده و هستند، از جمله اپرا وینفری، بیل گیتس، والت دیزنی، جی.کی. رولینگ و استیو جابز.

اگر آرزو دارید مانند این افراد موفق باشید، کارآفرینی ممکن است راهی برای شما باشد. به همین دلیل است که ما این راهنما را در سایت خود قرار داده‌ایم، تا سفر خود را شروع کنید.

 

 

کارآفرینی

کارآفرینی، فرایند شروع یک کسب‌وکار جدید است. کارآفرینان شکاف بازار را شناسایی کرده و محصول یا خدماتی را برای رفع آن نیاز توسعه می‌دهند.

شاید در مورد کارآفرینی اجتماعی نیز شنیده باشید. کارآفرینی اجتماعی چیست و چرا منحصربه‌فرد است؟

 

 

کارآفرینی اجتماعی

کارآفرینی اجتماعی همان فرایند کارآفرینی را دنبال می‌کند، اما به‌جای ایجاد پیشنهادات منحصربه‌فرد برای مصرف‌کنندگان، بر ایجاد یک راه‌حل برای یک مسئله یا یک مشکل در جامعه تمرکز می‌کند.

کارآفرینان اجتماعی در جهت توسعه، تأمین مالی و اجرای راه‌حل‌هایی برای طیف وسیعی از مسائل اجتماعی مرتبط با چالش‌های اجتماعی، فرهنگی و محیطی تلاش می‌کنند. آنها برای ایجاد تغییرات مثبت در جامعه از طریق ابتکارات و نوآوری‌های خود گام برمی‌دارند.

 

کسب‌وکارهای کوچک و کارآفرینی

کسب‌وکارهای کوچک اغلب محلی هستند و با بخش‌ها و محصولات شناخته شده کار می‌کنند. کارآفرینی اما عمدتاً به سرمایه‌گذاری‌های جدید با فناوری‌ها یا محصولات تجربی یا نوآورانه اشاره دارد.

بااین‌حال، کسب‌وکارهای کوچک و سرمایه‌گذاری‌های کارآفرینی بسیار شبیه به یکدیگر هستند. هر دو به جوامع خود (چه محلی و چه دیجیتال) خدمت می‌کنند، برای مخاطبان خود ارزش‌آفرینی می‌کنند و مشاغل جدید ایجاد می‌کنند.

 

 

مزایای کارآفرینی

  1. سرنوشتتان را خودتان کنترل می‌کنید.
  2. برنامه زمانی‌تان را خودتان مدیریت می‌کنید.
  3. رئیس خودتان هستید.
  4. برای موفقیت، رشد و سرکار آمدن انگیزه دارید.
  5. زندگی‌تان هیجان‌انگیز است.
  6. تصمیم می‌گیرید که چه کسانی را به تیم خود بیاورید.
  7. حقوقتان را خود تعیین می‌کنید.
  8. احساس انگیزه می‌کنید.
  9. می‌توانید دنیا را به سمت بهترشدن تغییر دهید.
  10. می‌توانید زندگی مشتریان خود را بهبود می‌بخشید.

 

 

کارآفرینی ممکن است گاهی فرایندی خسته‌کننده و ترسناک به نظر برسد. بااین‌حال، مزایای کارآفرینی ارزش تلاش و وقت شما را دارد.

 

آمار کارآفرینی

کارآفرینی در 19 سال گذشته در یک شیب ثابت بوده است. پس از سقوط در دوران رکود ایالات متحده بین سال‌های 2008 و 2011، کارآفرینی به‌عنوان یک مسیر شغلی دوباره بهبودیافته است و با وجود همه‌گیری کرونا در سال 2020، اکنون به نرخ رشد قبل از رکود بازگشته است.

 

 

در اینجا چند آمار جالب دیگر از کارآفرینی وجود دارد:

 

  • مشاغل کوچک ایالات متحده 60.6 میلیون نفر را استخدام می‌کنند.
  • تقریباً 90 درصد از کارآفرینان در مراحل اولیه قصد دارند برای دیگران شغل ایجاد کنند.
  • 78 درصد از صاحبان مشاغل کوچک می‌گویند کسب‌وکار آنها سودآور است.
  • میانگین سرمایه اولیه موردنیاز یک صاحب کسب‌وکار کوچک 10000 دلار است.
  • در ایالات متحده، 12.3 میلیون کسب‌وکار متعلق به زنان، 5.2 میلیون متعلق به رنگین‌پوستان و 2.52 میلیون کسب‌وکار متعلق به کهنه سربازان است.
  • 92 درصد از کارآفرینان از راه‌اندازی کسب‌وکار خود پشیمان نیستند.

 

اکنون زمان آن رسیده است که در نظر بگیرید چگونه می‌خواهید تجارت خود را شروع کنید.

 

 

چگونه یک کسب‌وکار راه‌اندازی کنیم

 

1. ساختار قانونی کسب‌وکار خود را مشخص کنید.

از منظر حقوقی، تجارت شما چه نوع کسب‌وکاری خواهد بود؟ این ممکن است با رشد شما تغییر کند و قوانین متفاوت هستند. بیایید نگاهی بیندازیم به چهار نوع ساختار اصلی قانونی که ممکن است هنگام راه‌اندازی کسب‌وکار خود پیاده‌سازی کنید:

 

مالکیت انفرادی: در یک شرکت انفرادی، تا جایی که به قوانین و مالیات مربوط می‌شود، شما کسب‌وکار هستید و شخصاً مسئول بدهی‌ها و ضررها هستید. در این حالت، حامیان مالی به‌جای یک تجارت، روی یک شخص سرمایه‌گذاری می‌کنند.

 

شرکت با مسئولیت محدود: در یک شرکت با مسئولیت محدود، شما شخصاً مسئول هیچ‌گونه نقص مالی یا قانونی کسب‌وکار نیستید. اگرچه راه‌اندازی این‌گونه شرکت‌ها در مقایسه با سایر ساختارهای قانونی پرهزینه‌تر و پیچیده‌تر است، اما مزایای مالیاتی متعددی دارد و از مالکین محافظت می‌کند.

شراکت: شراکت یک تجارت واحد است که حداقل دو نفر در آن مالکیت مشترک دارند. هر مالک در تمام جنبه‌های کسب‌وکار و همچنین سهیم‌شدن در سود و زیان آن سهیم است.

 

شرکت: شرکت یک شخصیت حقوقی جدا از صاحبان آن است و دارای اکثر حقوق و مسئولیت‌هایی است که یک فرد دارد (انعقاد قرارداد، وام و قرض گرفتن پول، فرایندهای قضایی، استخدام کارمندان، مالکیت دارایی‌ها و پرداخت مالیات).

 

2. نام کسب‌وکار خود را انتخاب و ثبت کنید

نام کسب‌وکار خود را انتخاب و ثبت کنید. درحالی‌که این فرایند ممکن است با یک طوفان فکری سرگرم‌کننده شروع شود، اما در واقع یک فرایند حقوقی سنگین است که پیامدهایی برای کسب‌وکار شما در آینده خواهد داشت.

با جستجوی علامت تجاری شروع کنید و سپس مطمئن شوید که نام دامنه شما در دسترس است.

 

3. بیانیه‌های مأموریت و چشم‌انداز خود را بسازید

کسب‌وکار شما چه می‌کند؟ چه مشکلی را حل می‌کنید؟ چگونه می‌خواهید جهان را تبدیل به محل بهتری کنید؟ اینها سؤالاتی هستند که بیانیه‌های مأموریت و چشم‌انداز شما باید به آنها پاسخ دهند.

این یک جزء کلیدی از استراتژی بازاریابی شما است. برندهایی که دارای هویت و بیانیه مأموریت قوی هستند، زمان آسان‌تری برای تولید محتوای معتبر و معنادار دارند که به طور مؤثر ارزش‌های اصلی آنها را به اشتراک می‌گذارد.

 

بیانیه مأموریت در مقابل چشم‌انداز

بیانیه مأموریت، هدف سازمان شما و نحوه خدمت‌رسانی کسب‌وکارتان به مشتریان را توضیح می‌دهد و معمولاً شامل یک توصیف کلی از سازمان شما و عملکرد و اهداف آن است. بیانیه مأموریت شما باید “چه چیزی”، “چه کسی” و “چرایی” پشت کسب‌وکارتان را روشن کند.

چشم‌انداز، توضیح می‌دهد که شرکت شما برای انجام مأموریت خود آرزو دارد به کجا برسد و توضیح می‌دهد که شرکتتان می‌خواهد با محصولات یا خدماتش چه تأثیری بر جامعه یا جهان بگذارد.

کسب‌وکار شما باید چشم‌انداز و بیانیه مأموریت قوی و روشن داشته باشد. هنگامی که بیانیه‌های چشم‌انداز و مأموریت را می‌نویسید، دلایل وجود کسب‌وکار خود را تعریف و توضیح دهید. اظهاراتتان باید بینشی در مورد تجارت و برند شما برای مخاطبان داخلی و خارجی از جمله کارمندان، شرکا، اعضای هیئت‌مدیره، مخاطبان، مشتریان و سهام‌داران ارائه دهد.

(اگر بخواهید، می‌توانید بیانیه‌های چشم‌انداز و مأموریت خود را در یک بیانیه جامع برای کسب‌وکار و نام تجاری خود ترکیب کنید و در کنار آن باشید.)

 

4. برنامه بازاریابی خود را بنویسید

هنگامی که مجوز و نام خود را دریافت کردید، زمان آن است که به‌صورت آنلاین حضور داشته باشید و داستان خود را تعریف کنید، به‌عبارت‌دیگر، برنامه بازاریابی خود را تدوین کنید.

 

سؤالات زیر را از خود بپرسید:

 

  • چه کسانی خواهان کالا یا خدمات شما هستند؟
  • چه افراد مروج محصولی می‌شوند که شما می‌فروشید؟

 

برای ساده‌سازی این فرایند، شخصیت‌های خریدار خود را در نظر بگیرید (پروفایل عمیق و نیمه تخیلی که برای کمک به درک بهتر نیازهای مشتریان هدفتان طراحی شده‌اند).

 

دریابید که شخصیت‌های خریدار شما چه کسانی هستند و چه پیام‌هایی احتمالاً بیشترین تطابق را با آن‌ها دارد. سوابق، علائق، اهداف، چالش‌ها و همچنین سن، کاری که انجام می‌دهند، پلتفرم‌های اجتماعی که استفاده می‌کنند و غیره را در نظر بگیرید.

 

هدف از کارآفرینی چیست؟

هدف اکثر کارآفرینان، ایجاد سود و همچنین ایجاد ارزش برای مشتریان خود است.

قبل از شروع کارآفرینی، اهداف خود را مشخص کنید. همان‌طور که در زیر خواهید دید، موفق‌ترین کارآفرینان به دلایل درست وارد کسب‌وکار می‌شوند. بدون یک هدف واقعی، بعید است که عزم و انگیزه لازم برای پشت سر گذاشتن دوران سخت را داشته باشید.

خواه هدف شما ایجاد آزادی شغلی، ایجاد تفاوت در جامعه خود، یا صرفاً سرگرمی (همه موارد فوق) باشد، قبل از ایجاد کسب‌وکارتان، کمی وقت بگذارید تا آن را تعیین کنید.

 

چگونه به یک کارآفرین موفق تبدیل شویم

چگونه به یک کارآفرین موفق تبدیل شویم

کارآفرینی به دنبال انجام کاری است که قبلاً هرگز انجام نشده است، بنابراین دستورالعمل یکسانی برای موفقیت وجود ندارد.

با درنظرگرفتن این موضوع، ویژگی‌های کلیدی و شیوه‌های مختلفی وجود دارند که اکثر کارآفرینان موفق به اشتراک می‌گذارند:

 

1. کسب‌وکار خود را بر اساس دلایل درست راه‌اندازی کنید

زندگی خود را به‌عنوان یک کارآفرین با شناسایی یک نیاز یا مشکل و جستجوی راهی برای حل آن آغاز کنید.

روی فرایند تمرکز کنید، نه نتیجه. موفقیت و ثروت آینده به‌تنهایی کمکی به شما در گذر از روزهای سخت و شب‌های درازی که راه کارآفرینی را هموار می‌کند، نخواهد کرد.

 

2. از دانش و تجربه قبلی استفاده کنید

تجربیات قبلی، چه از شغل‌های قبلی شما و چه از سرمایه‌گذاری‌های استارت‌آپی گذشته، اغلب برای موفقیت شما به‌عنوان یک کارآفرین بسیار مهم است. در واقع، 98٪ از کارآفرینان مورد بررسی گفتند که تجربه کاری قبلی آنها برای موفقیت آنها “بسیار مهم” بوده است. بسیاری از ایده‌های استارت‌آپی از تجربیاتی که در شرایط شغلی قبلی به دست آورده‌اند، می‌آیند.

همان‌طور که گفته شد، اگر در حال حاضر در یک شغل تمام‌وقت یا شغلی کمتر از حد مطلوب هستید، قدر تجارب فعلی خود را بدانید. از جایی که امروز هستید بیاموزید و برای جایی که فردا می‌خواهید باشید الهام بگیرید.

 

3. به یاد داشته باشید که مهم‌ترین بخش اجرا است

گای کاوازاکی به‌خوبی گفت: “ایده‌ها آسان هستند. پیاده‌سازی آن‌ها سخت است.”

با اجرا و اولین بودن در بازار، می‌توانید از “مزیت نفر اول بودن” استفاده کنید. بنابراین، اگر شما اولین کسی هستید که یک ایده خوب را به بازار عرضه می‌کنید، رقبایتان باید با شما رقابت کنند. عواملی مانند شناخت برند و هزینه‌های تغییر به نفع شما عمل می‌کند و تکرار موفقیت شما را برای دیگران سخت‌تر می‌کند.

نمونه کلاسیک این موضوع، آمازون است. زمانی که موفقیت آنها باعث شد تا رقبا کتاب‌فروشی آنلاین خود را راه‌اندازی کنند، آمازون قبلاً سهم بازار زیادی را به خود اختصاص داده بود تا رقابت را تقریباً غیرممکن کند. نحوه ی اجرای آنها (نه ایده درخشانشان) چیزی است که روش خرید جهان را تغییر داد.

نوع اجرا کردن، یک عادت است و می‌توانید آن را در کسب‌وکار خود نهادینه کنید. توسعه فرهنگ اقدام و اجرا را در اولویت قرار دهید.

 

4. از عدم اطمینان و ریسک استقبال کنید

راه‌اندازی کسب‌وکار، سفری به ناشناخته‌ها است. برای موفقیت، باید عدم اطمینان را در آغوش بگیرید.

ریسک نه‌تنها یک عنصر اساسی کارآفرینی است، بلکه مستقیماً با موفقیت مرتبط است: هر چه ریسک‌ها بزرگ‌تر باشند، بازده بالقوه نیز بیشتر است.

 

5. از شکست نترسید، از آن بیاموزید

مطالعات نشان می‌دهند که یکی از واضح‌ترین شاخص‌های موفقیت در آینده برای یک کارآفرین این است که آیا آنها درگذشته شکست را تجربه کرده است یا خیر. این ممکن است عجیب به نظر برسد، اما نه زمانی که به شکست از دید یک ابزار آموزشی نگاه کنید.

در واقع، بسیاری از استارت‌آپ‌های فناوری امروزی با این شعار زندگی می‌کنند: «با شکست به سمت جلو» و چندین کسب‌وکار که اکنون نام‌های معروفی هستند، مانند Uber، پیش از موفقیت راه‌اندازی‌های متعددی داشته‌اند.

در درازمدت، بهتر است بر روی توسعه ی یک محصول حداقلی و قابل‌رقابت، و راه‌اندازی و بهینه‌سازی بر اساس بازخورد تمرکز کنید، نه اینکه به‌یک‌باره با ایده ی آزمایش نشده یک محصول “بی‌نقص” به موفقیت برسید.

اینکه چقدر ریسک می‌کنید به شما، کسب‌وکارتان و شرایطی خاص بستگی دارد. به‌عنوان‌مثال، تخصصی که برای خرید یک دامنه نیاز است در سطح تخصص موردنیاز برای ساخت یک نمونه اولیه نیست. آنچه بیش از همه مهم است رشد کردن از دل شکست‌ها و داشتن تمایل برای آزمایش چیزهای جدید است.

در مورد ریسک و شکست در کارآفرینی، اجازه دهید به برخی از اشتباهات و خطرات رایج برای کارآفرینان نگاهی بیندازیم.

 

ریسک تقاضا

آیا مصرف‌کنندگان به ارائه محصول یا خدمات شما علاقه‌مند هستند؟ ریسک تقاضا، تمایل مشتریان احتمالی برای خرید یا پذیرش پیشنهاد است.

 

ریسک فناوری

یک کارآفرین، زمانی ریسک فناوری را قبول می‌کند که برای ایجاد محصول، مهندسی یا تحقیق و توسعه علمی لازم باشد. به‌عنوان‌مثال، اگر قصد دارید یک درمان پیش‌گامانه برای یک بیماری ایجاد کنید، اگر توسعه علمی موفقیت‌آمیز نبود، خطر را متحمل خواهید شد.

 

ریسک اجرا

برای اینکه یک کارآفرین موفق باشید، باید یک رهبر قوی باشید. ریسک اجرا برای توصیف توانایی کارآفرین برای ایجاد یک تیم قوی از کارمندان و شرکا برای اجرای برنامه‌ها استفاده می‌شود.

 

ریسک مالی

کارآفرین‌ها معمولاً ریسک مالی راه‌اندازی کسب‌وکار را قبول می‌کنند و اغلب از سرمایه شخصی برای رشد کسب‌وکار خود استفاده می‌کند. آنها همچنین باید با این فرض عمل کنند که می‌توانند از منابع مالی دیگر (به‌عنوان‌مثال، سرمایه‌گذاری و تأمین مالی جمعی) به سرمایه خارجی دسترسی داشته باشند.

 

چگونه برای یک کسب‌وکار بودجه دریافت کنیم

هرکسی که یک یا چند کسب‌وکار ایجاد کرده باشد، معتقد است که هیچ کمبودی برای سرمایه‌گذاری‌های کارآفرینی وجود ندارد. اگر ایده‌هایی ارزشمند و اجرایی قوی دارید و می‌توانید دیدگاه خود را به‌وضوح بیان می‌کنید، مشکلی برای جمع‌آوری سرمایه نخواهید داشت.

روی تعیین اینکه کدام استراتژی تأمین مالی به بهترین وجه با نیازهای شما مطابقت دارد تمرکز کنید و به این فکر کنید که چگونه می‌توانید به حامیان بالقوه ارزش ارائه دهید.

 

سرمایه محدود (بوت استرپینگ)

بوت استرپینگ نیازی به تأمین مالی زیاد و خارجی ندارد. همچنین به دلیل اینکه سود شامل آن نمی‌شود، به شما اجازه می‌دهد تا بر تجارت خود کنترل داشته باشید و دارایی آن را حفظ کنید

با تأمین مالی شخصی، از هیچ سرمایه خارجی برای رشد کسب‌وکار خود استفاده نمی‌کنید. کسب‌وکارهای بوت استرپ هزینه‌ها را پایین نگه می‌دارند و در مقیاسی پایدار فعالیت می‌کنند. همه ما داستان شرکت‌های چند میلیارد دلاری مانند اپل را می‌دانیم که در یک گاراژ یا زیرزمین شروع به کار کردند. طبق آمار، 51.6٪ از مشاغل جدید به همین ترتیب عمل می‌کنند.

اینترنت در این داستان همراه شماست. نام‌های دامنه ارزان هستند. رسانه‌های اجتماعی بازاریابی رایگان ارائه می‌دهند. خرده‌فروشی آنلاین، هزینه‌های سربار به‌شدت پایین‌تری نسبت به کسب‌وکارهای فیزیکی دارند. در زمینه ی تولید درآمد، به مدل کسب‌وکار خود نگاه کنید. قیمت‌گذاری را به‌گونه‌ای در نظر بگیرید که درآمدی مستمر ایجاد کند به‌عنوان‌مثال، اشتراک در فروش یک‌باره).

 

وام کسب‌وکار کوچک و سرمایه‌گذاری مخاطره آمیز

وام‌های کسب‌وکارهای کوچک و سرمایه‌گذاری های ریسک‌پذیر، پول زیادی برای شما فراهم می‌کنند … اما اغلب با محدودیت هایی همراه هستند.

وام‌های کسب‌وکارهای کوچک، منبع مالی خوبی برای مدل‌های تجاری سنتی‌تر هستند. اگر در این مسیر گام برمی‌دارید، باید یک طرح تجاری دقیق و واضح ارائه کنید و روی هر ریال از آن را حساب کنید.

سرمایه‌گذاری خطرپذیر، درست در نقطه مقابل این طیف قرار دارد. حامیان سرمایه‌گذاری خطرپذیر به دنبال سرمایه‌گذاری جدی برای ایده‌هایی هستند که نوید رشد سریع و عظیم را می‌دهند. و تعداد بسیار کمی از کسب‌وکارها چیزی را ارائه می‌دهند که این سرمایه‌گذاری‌ها نیاز دارند. و آن‌هایی که واقعاً ارزش این‌گونه سرمایه‌گذاری را دارند می‌توانند انتظار داشته باشند که بخشی از کنترل خود بر تجارت و سهمی از سود آن را در ازای دریافت حمایت، در اختیار قرار دهند.

یافتن پشتیبانی که هم نظر با شما باشد و چیزی بیش از پول ارائه دهد ضروری است. با این گفته، برخی از مزایای کمتر آشکار از تأمین مالی سهام وجود دارد. فرایند بررسی طرح شما، زمینه‌هایی را برای بهبود در مدل کسب‌وکارتان آشکار می‌کند که ممکن است کشف شده نباشد.

تأمین بودجه نیز اعتباربخش دارد. بدین معنی که شخصی حاضر است مبلغی را به میزان باورش به کاری که شما انجام می‌دهید بپردازد. و هجوم پول نقد زمانی که شما شروع به کار می‌کنید، درست زمانی که نیاز دارید به‌سرعت “مزیت نفر اول” بودن خود را تقویت کنید، تفاوت را ایجاد می‌کند.

 

شریک خاموش

گزینه‌ای دیگر، همکاری با یک شریک خاموش است. مشابه سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر، این شخصی است که سرمایه قابل‌توجهی را در پروژه شما قرار می‌دهد و انتظار بازگشت قابل‌توجهی دارد. اما برخلاف سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر، یک شریک خاموش نمی‌خواهد در تصمیمات تجاری شما نقشی داشته باشد. ازآنجایی‌که شرکای خاموش در کسب‌وکار شما حرفی برای گفتن ندارند، از سوی اداره مالیات به‌عنوان سرمایه‌گذار در نظر گرفته می‌شوند.

 

تامین مالی جمعی

سایت‌های تأمین مالی جمعی، مانند Kickstarter، منبع جدیدی برای تأمین مالی هستند که مزایای زیادی برای کارآفرینان دارد. تأمین مالی جمعی بدون در اختیار گرفتن حقوق صاحبان سهام، سرمایه فراهم می‌کند. این‌گونه پلتفرم‌ها به شما این امکان را می‌دهند که مستقیماً از طرف‌داران و کاربران بالقوه خود بخواهید در تأمین سرمایه مشارکت کنند. این روش باعث رشد و افزایش سرمایه به طور هم زمان می‌شود.

سایت‌های تأمین مالی جمعی به‌عنوان پلتفرم بازاریابی نیز عمل می‌کنند. محتوا، نام تجاری و بیانیه مأموریت شما افراد را به کمپینتان جذب می‌کند و امیدواریم آنها را تشویق کند که از آن حمایت کنند.

به دلیل اینکه به تأمین‌کنندگان مالی جمعی، سهام یا موقعیتی در هیئت‌مدیره نمی‌دهید، باید به آنها چیزی بدهید. کمپین‌هایی که در این پلتفرم‌ها انجام می‌شوند به حامیان در ازای مشارکتشان جوایزی می‌دهند: این می‌تواند دسترسی زودهنگام به محصول یا بلیط‌های یک رویداد زنده باشد. در اینجا شما یک فرصت هم دارید. طراحی یک کمپین تأمین مالی جمعی، شما را مجبور می‌کند ارزشی را که به مشتری خود ارائه می‌دهید در نظر بگیرید.

گفت همی شود که بهترین تکنیک بازاریابی، طراحی یک محصول برجسته است. اگر چیزی که شما ارائه می‌کنید واقعاً باارزش دارد، حامیان شما با پرداخت هزینه آن، به شما اطلاع می‌دهند.

 

دوستان و خانواده

ممکن است پدر و مادرتان به‌اندازه یک شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر یا یک بانک بزرگ پول نداشته باشند، اما شرایط بسیار بهتری دارند. خانواده و دوستان می‌توانند منبع خوبی برای سرمایه‌گذاری باشند، به‌خصوص زمانی که جوان و بی‌تجربه هستید. آنها به‌احتمال زیاد روی پتانسیل و اخلاق کاری شما سرمایه‌گذاری می‌کنند. اما یک پشتیبان ممکن است بخواهد مدرکی از کاری که شما هنوز ارائه نکرده‌اید ببیند.

 

برنامه های ویژه

برنامه‌های حمایتی بسیاری وجود دارند، از فضاهای همکاری گرفته تا کمک‌های مالی دولتی که به کارآفرینان کمک می‌کنند موفق شوند.

رونق اخیر در کارآفرینی باعث رقابت بین دولت‌ها در سطوح محلی، ایالتی و ملی برای جذب و تقویت توسعه کسب‌وکار شده است. مراکز رشد کسب‌وکار، زیرساخت‌ها و ابزارهای ضروری را که ممکن است برای مشاغل کوچک دور از دسترس باشند فراهم می‌کنند.

شتاب‌دهنده‌های کسب‌وکار، استارت‌آپ‌ها را در رقابتی شدید برای تأمین مالی اولیه قرار می‌دهند. برندگان اغلب منابع آموزشی و تأمین مالی دریافت می‌کنند.

 

کتاب های کارآفرینی

به دنبال کتاب‌هایی برای الهام بخشیدن و هدایت تلاش‌های کارآفرینی خود هستید؟ در اینجا برخی از محبوب‌ترین کتاب‌ها آورده شده است:

 

1. “ابزار تایتان ها” اثر تیم فریس

از پادکست کسب‌وکار شماره 1 در iTunes: ابزارها، تاکتیک‌ها و برنامه‌های صبحگاهی 200 شخصیت برتر جهان در حوزه‌هایی از فناوری گرفته تا پاورلیفتینگ تا عملیات‌های ویژه و صنعت موسیقی بیاموزید.

 

2. «تاثیر» اثر رابرت سیالدینی

کتاب “نفوذ” که برگرفته از 35 سال تحقیق است، روان‌شناسی متقاعدسازی را به شش اصل کلیدی تقسیم می‌کند. خواندن این مطلب برای هرکسی که علاقه‌مند به شنیدن کلمه “بله” است، ضروری است.

 

  1. «استارتاپ ناب» اثر اریک ریس

طرحی برای استارتاپ‌های مدرن و کتابچه راهنمای بقا برای محیط کسب‌وکار که در آن شکست یک اصل است نه یک استثنا. بیاموزید که چگونه به‌سرعت نوآوری کنید، ایده‌ها را آزمایش کنید و در «عدم قطعیت شدید» که اکوسیستم استارتاپی است، عمل کنید.

 

4. “از ایده تا اجرا” اثر آری مایزل و نیک سوننبرگ

“چگونه همه چیز را در کسب‌وکار خود بهینه‌سازی، خودکارسازی، برون‌سپاری کنید…” نویسندگان از فرایندی که در این کتاب توضیح داده شده است استفاده کردند تا یک کسب‌وکار را از یک ایده ی روی کاغذ به آغاز به کاری 24 ساعته تبدیل کنند.

 

5. «کانون» اثر جنی بلیک

“کانون یابی” فرایند بردن نقاط قوت موجود در مسیری جدید است و به دنبال به حداکثر رساندن فرصت‌ها به‌وسیله ی پاسخ به این سؤال است: “مرحله بعد چیست؟” بلیک، ارزش کانونی را در تجارت و حرفه های مختلف را بررسی می‌کند.

 

6. «ساختن تا آخر: عادات موفق شرکت‌های رؤیایی» نوشته جیم کالینز

مطالعات موردی کسب‌وکار که از آزمون زمان سربلند بیرون آمده‌اند. «ساخت تا آخر» اسرار ساختاری طول عمر سازمان‌ها را موشکافی می‌کند. این کتاب، الهام‌بخش تمام افرادی است که امیدوار هستند میراثی در تجارت به جا بگذارد.

 

7. «هوشمندتر، سریع‌تر، ارزان‌تر» اثر دیوید سایتمن گارلند

این کتاب، راهنمایی برای بازاریابی کارآفرینان در عصر دیجیتال است. گارلند توصیه‌های عملی برای استفاده حداکثری از ابزارها و پلتفرم‌های بازاریابی آنلاین را در کتاب خود آورده است.

 

نقل قول های کارآفرینی

 

  1. یک سال دیگر آرزو خواهید کرد که کاش از امروز شروع کرده بودید. – کارن لمب

 

  1. موفقیت کلید شادی نیست. شادی کلید موفقیت است. اگر عاشق کاری باشید که انجام می‌دهید، موفق خواهید بود. – آلبرت شوایتزر

 

  1. رؤیاهای بزرگ داشته باشید اما از گام‌های کوچک شروع کنید. و مهم‌ترین کار، شروع کردن است. – سیمون سینک

 

  1. با خودت صبور باش. رشد دادن خود مقدس است و هیچ سرمایه‌گذاری بزرگ‌تری وجود ندارد – استیون کاوی

 

  1. بهترین توصیه من به کارآفرینان این است: به‌اشتباه کردن فکر نکنید، فقط اقدام کنید. – آجارو تونی مارتینز

 

  1. جاه‌طلبی انرژی است که مردان را در مسیر موفقیت پیش می‌برد. تنها، موتوری که در نهایت انرژی خود است می‌تواند بهترین عملکرد را داشته باشد. – ماکسی فورمن

 

  1. تنها راه انجام کارهای بزرگ این است که کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید. – استیو جابز

 

  1. بهترین راه برای پیش‌بینی آینده، ساختن آن است. – پیتر دراکر

 

  1. یکی از اشتباهات بزرگی که مردم مرتکب می‌شوند این است که سعی می‌کنند علاقه‌ای را به خود تحمیل کنند. شما علایق خود را انتخاب نمی‌کنید. آن‌ها شما را انتخاب می‌کنند. – جف بزوس

 

  1. انتظار کامل بودن انتظاری غلط است. باید پیشرفت مستمر داشت. – ست گودین

 

  1. کارآفرینی، هسته ی اصلی رویای آمریکایی است. ایجاد مسیرهای جدید، ایمان به خود و الهام بخشیدن به دیگران برای پیمودن این سفر لازم است. آنچه کارآفرینان را متمایز می‌کند اراده، شجاعت و گاهی اوقات بی‌پروایی برای انجام آن است. – درک هاتسون

 

 

اکنون زمان اقدام شماست

کارآفرینی یک فرایند یادگیری و یک سفر اکتشافی است. برای برداشتن اولین قدم، نیازی نیست همه چیز را بدانید. و هنگام راه‌اندازی کسب‌وکار خود، بهترین راه برای یادگیری، انجام‌دادن است.

شما ابزارها و اطلاعاتی را که برای شروع نیاز دارید را در اختیار دارید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که شروع کنید.

برای خواندن مطالب بیشتر در این زمینه و دیگر حوزه‌های کسب‌وکار، به سایت محک آکادمی سر بزنید.

منبع: Hubspot

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *