راهنمای جامع تبلیغات در سال 2021

وقتی کلمه تبلیغات را می‌شنوید، چه چیزی به ذهنتان خطور می‌کند؟

آیا به تبلیغات بنری در وب‌سایت موردعلاقه خود فکر می‌کنید؟ یا به بیلبوردهای کنار بزرگراه یا پوسترهای ایستگاه‌های مترو؟

درحالی‌که بسیاری از ما ایده بسیار خوبی از ظاهر تبلیغات داریم، اما اغلب در تلاش هستیم تا به معنای دقیق آن را پی ببریم و نحوهٔ انجام آن را متوجه شویم.

از چاپخانه گرفته تا تبلیغات پاپ‌آپ، تبلیغات مطمئناً باگذشت زمان تغییر کرده است. بااین‌وجود، نیاز به تبلیغات تغییر نکرده است و بهترین تکنیک‌ها و شیوه‌های ایجاد تبلیغات باکیفیت هنوز هم موردنیاز هستند. این چیزی است که در این راهنما به آن خواهیم پرداخت.

 

تبلیغات چیست؟


تبلیغات عبارت است از ایجاد پیام‌هایی برای ترغیب و اقناع دیگران برای انجام کاری.

تبلیغات خوب به‌گونه‌ای طراحی شده است که بسیار تأثیرگذار، به‌یادماندنی و در مواقعی خطرناک باشد. اما، واقعاً تبلیغات چگونه کار می‌کند؟

 

تبلیغات چگونه کار می‌کند؟


تبلیغات از میان شلوغی و سروصدای زندگی روزمره، توجه بینندگان و تمرکز آن‌ها را به سمت خود جلب می‌کند.

بسته به اهداف کمپین تبلیغاتی شما، تبلیغات می‌توانند به روش‌های مختلفی برای شرکت شما مؤثر واقع شوند:

 

  • برای افزایش آگاهی از برند خود
  • تا مشتریان بالقوه را به سمت کسب‌وکار خود سوق دهید
  • برای ارتقای فروش محصولات جدید و موجود
  • برای معرفی یک محصول یا خدمات جدید به بازار
  • برای متمایزکردن محصول خود از رقبا

 

تبلیغات همچنین می تواند به روش‌های مختلف اجرا شود. تبلیغات رادیویی، بیلبوردها، تی‌شرت‌های مارکدار و تأییدیه‌های رسانه‌های اجتماعی همگی به عنوان تبلیغات محسوب می‌شوند – همانطور که در ادامه در این راهنما به آن خواهیم پرداخت.

 

تبلیغ کنندگان چه کسانی هستند؟


تبلیغ‌کنندگان، افرادی هستند که در یک شرکت مسئول تبلیغ یک محصول یا خدمات هستند. یک «تبلیغ‌کننده» همچنین می‌تواند اشاره به شرکت یا سازمانی داشته باشد که برای هزینه تبلیغات در بیلبوردها، مجلات یا وب‌سایت‌ها را می‌پردازد.

همه تبلیغ‌کنندگان، بازاریاب هستند، اما همه بازاریابان تبلیغ‌کننده نیستند. بیایید تفاوت‌های بین تبلیغات و بازاریابی را عمیق‌تر کنیم.

 

تفاوت‌های تبلیغات و بازاریابی


بازاریابی تصویری بزرگ از نحوه برنامه‌ریزی یک شرکت برای افزایش آگاهی از برند خود و متقاعدکردن مشتریان برای خرید است. تبلیغات، انتقال پیام‌های متقاعدکننده حول این اهداف کلی است.

 

تبلیغات، زیرمجموعه ای از بازاریابی است و مفهومی کلی برای عملیات برقراری ارتباط با مخاطبان است.

بازاریابی شامل چندین کانال مختلف مانند رسانه‌های اجتماعی، بازاریابی ایمیلی، روابط‌عمومی، سئو و تبلیغات پولی است.

از طرف دیگر، تبلیغات تنها یکی از اجزای بازاریابی است.

استراتژی بازاریابی فراگیر یک شرکت معمولاً شامل یک طرح تبلیغاتی است. بخش تبلیغات، بر روی فرایند خاص ایجاد و انتشار پیام‌های متقاعدکننده تمرکز دارد تا مشتریان را به اقدام وادار کند.

 

 

تاریخچه مختصری از تبلیغات


تبلیغات، یکی از قدیمی‌ترین بخش‌های کسب‌وکار است. هنگامی که محصولات و خدمات به وجود آمدند، نیاز به معرفی آنها نیز افزایش یافت.

قدیمی‌ترین تبلیغ تأیید شده به 3000 سال قبل از میلاد برمی‌گردد. از نظر فنی، این تبلیغ، یک آگهی چاپی از مصر باستان بود که دستگیری و بازگشت یک برده فراری را نشان می‌داد.

اتفاقاً در این آگهی به مغازه‌ی صاحب برده‌ (یک مغازه فرش) نیز اشاره شد که عملاً ویترین فروشگاه او را نیز تبلیغ می‌کرد. جالب است که برده هرگز گرفتار نشد، اما صاحب مغازه یک روش کاملاً جدید برای جلب‌توجه کشف کرد: تبلیغات.

 

بیایید حدود 4000 سال به جلو برویم. در اینجا نگاهی کوتاه به تبلیغات پنج قرن گذشته داریم:

 

1472: اولین پوستر تبلیغاتی روی درهای کلیسا در لندن نصب شد.

1650: اولین آگهی روزنامه، جایزه‌ای برای 12 اسب دزدیده شده، منتشر شد

1704: روزنامه ی بوستون، خوانندگان خود را ترغیب می‌کند تا در آن روزنامه تبلیغات قرار دهند.

1870: سبک کپی تبلیغاتی پاورز متولد شد. این سبک بسیار جالبی بود: کوتاه، دقیق، صادقانه و متقاعدکننده. پاورز گفت که تمرکز باید روی این باشد که چرا مصرف‌کننده باید محصول یا خدمات شما را بخرد، پیامی که هنوز هم به دلایل خوب امروزی طنین‌انداز است.

1880: کارت‌پستال به یکی از داغ‌ترین راه‌های جدید برای دستیابی به مشتریان تبدیل شد.

1902: یونیلور با استخدام شرکت جی والتر تامپسون برای تبلیغ صابون Lifebuoy خود “طولانی‌ترین رابطه مشتری و آژانس در تاریخ تبلیغات” را ایجاد کرد.

1902: Mellins Food نام تجاری خود را در 25 پرواز کشتی هوایی تبلیغ کرد و اولین برندی شد که این رویکرد را اتخاذ کرد.

1904: بچه‌های کمپبل ایجاد شد و به طور آزمایشی تغییر تمرکز تبلیغات را از یک تبلیغ به یک کمپین کامل انجام داد.

1922: تبلیغات رادیویی متولد شدند و کسب‌وکارها، 10 دقیقه به قیمت 100 دلار خرید کردند. دو سال بعد، برندها با حمایت مالی از یک برنامه رادیویی، سرمایه‌گذاری خود را افزایش دادند، مفهومی که در نهایت به‌عنوان «محتوای حمایت شده و اسپانسری» شناخته شد.

1925: تبلیغ‌کنندگان شروع به جذب احساسات کردند و بر لذتی که مشتریان از محصول یا خدمات خود دریافت می‌کردند تمرکز کردند. این تبلیغ قدیمی فورد به‌خوبی این موضوع را نشان می‌دهد.

1975: دستگاه‌های ضبط صوت معرفی شدند و مصرف‌کنندگان شروع به ضبط نمایش‌ها کردند و بنابراین توانستند تبلیغات را دور بزنند.

1990: رایانه‌ها در خانه محبوب‌تر و در دسترس تر شدند و بیش از 5 میلیون خانه به اینترنت متصل شدند.

 

1994: اولین کمپین اسپم ایمیل راه‌اندازی و تبلیغات بنری نیز معرفی شدند.

1995: موتورهای جستجو مانند یاهو و آلتا ویستا متولد می‌شوند. Ask Jeeves و گوگل هم به ترتیب در سال‌های 1997 و 1998 به وجود آمدند.

2005: یوتیوب و فیس‌بوک (فقط برای دانشجویان کالج) راه‌اندازی شد.

2008: برندها شروع به درک اهمیت حضور آنلاین برای مشتریان بالقوه خود کردند. پروکتر و گمبل مفهوم مرکز محتوا را با BeingGirl.com آزمایش می‌کنند.

2012: ویدئوهای آنلاین تقریباً به 170 میلیون بیننده رسید.

2013: سایت‌هایی مانند پینترست و اینستاگرام به صحنه شبکه‌های اجتماعی پیوستند.

2020: تبلیغات در پلتفرم‌های دیجیتال از جمله رسانه‌های اجتماعی، پادکست‌ها، تبلیغات کلیکی (PPC) و موارد دیگر افزایش یافت. داده‌های مشتری نقش بزرگ‌تری در هدف‌یابی و هدف‌گیری مجدد تبلیغات دارد. در نهایت، افزایش سریع دستگاه‌های تلفن همراه باعث افزایش تبلیغات موبایلی و بازاریابی پیامکی می‌شود.

تاریخ به ما می‌آموزد که تبلیغات یک مفهوم دائماً در حال تغییر بوده است، درست مانند عادات خرید و نحوه و مکان سپری کردن زمان مصرف‌کنندگان.

درحالی‌که تقریباً 140 سال پیش، کارت‌های پستال ها جدیدترین شکل تبلیغات بودند، امروزه برندها در حال ساخت ربات‌های چت برای فیس‌بوک مسنجر و ادغام هوش مصنوعی در پلتفرم‌های بازاریابی و فروش خود هستند.

همه چیز در دنیای تبلیغات، به‌سرعت پیش می‌رود. حال، بیایید نگاهی بیندازیم که چگونه روش‌های تبلیغات تغییر کرده است و امروزه بازاریابان و تبلیغ‌کنندگان از چه چیزی استفاده می‌کنند.

 

روش های تبلیغات

روش‌های تبلیغاتی


تبلیغات می‌تواند شامل چیزهای مختلفی باشد. در اینجا فرمت‌ها و کانال‌های مختلفی که تبلیغ‌کنندگان در طول سال‌ها از آن استفاده کرده‌اند، آورده شده است.

 

1. تبلیغات چاپی

تبلیغات چاپی به پوسترها، بولتن‌ها، بروشورها آگهی‌های روزنامه، مجلات و سایر تبلیغات چاپ شده اشاره دارد.

نحوه طراحی و مصرف تبلیغات چاپی در طول سال‌ها تغییر کرده است، اما همیشه یک رسانه تبلیغاتی ثابت بوده است، به‌ویژه در زمانی که تبلیغات دیجیتال تکامل‌یافته‌اند.

برخلاف رسانه‌های دیجیتال، تبلیغات چاپی را نمی‌توان به‌وضوح ردیابی و تجزیه‌وتحلیل کرد. اما، برندها راه‌های درخشانی برای گنجاندن تبلیغات چاپی در کمپین‌های دیجیتال گسترده‌تر پیدا کرده‌اند.

 

2. بیلبوردها و تبلیغات حمل‌ونقل عمومی

تبلیغات بیلبورد شامل تبلیغات چاپی در مقیاس بسیار بزرگ‌تر می‌شود. باتوجه‌به اندازه آنها، طراحی، قرارگیری و هزینه تبلیغات بیلبوردی با تبلیغات چاپی معمولی متفاوت است.

به‌عنوان‌مثال، بیلبوردها معمولاً با کلمات کم یا بدون کلمات طراحی می‌شوند تا بینندگان هنگام عبور در ماشین یا قطار، زمان لازم را برای پردازش پیام داشته باشند. همچنین، از این تبلیغات برای آگاهی از برند استفاده می‌شود، بنابراین معمولاً فقط یک نام تجاری یا شماره‌تلفن را شامل می‌شوند.

 

3. تبلیغات تلویزیونی

تبلیغات تلویزیونی، تبلیغات کوتاهی هستند که توسط شرکت‌ها و سازمان‌هایی که به دنبال جذب مخاطبان برنامه‌های تلویزیونی هستند، ساخته‌وپرداخته می‌شوند. تبلیغات تلویزیونی از زمان اختراع تلویزیون وجود داشته است و از آن زمان تا کنون تغییرات گستره‌ای داشت است.

تبلیغات تلویزیونی دامنه وسیعی دارند (میلیون‌ها) و تجربه‌ای چند حسی را به بینندگان ارائه می‌کنند، کاری که تبلیغات چاپی و برخی از تبلیغات دیجیتال نمی‌توانند انجام دهند. از طرف دیگر، تبلیغات تلویزیونی گران هستند، ممکن است مخاطبین آن‌ها را نبینند و همچنین دقت آن‌ها نسبت به کانال‌های کم تر است.

 

4. رادیو

تبلیغات رادیویی به زمان‌هایی از تبلیغات گفتاری گفته می‌شود که در کانال‌های رادیویی و میان‌برنامه‌ها پخش می‌شود. این روش به سال 1920 برمی‌گردد که رادیو تجاری برای اولین‌بار پخش شد.

تبلیغات رادیویی به‌ویژه برای تبلیغات محلی و منطقه‌ای قدرتمند است. امروزه تبلیغات پادکستی روشی مشابه اما مؤثرتر به‌ویژه برای مخاطبان ملی است.

 

5. تبلیغات رویداد

رویدادها (هم حضوری و هم مجازی) فرصت‌هایی برای ارتباط با مخاطبان در حین تبلیغ برند و محصولات شما هستند. می‌توانید رویداد خود را در قالب یک کنفرانس، وبینار، میزگرد یا ناهار میزبانی کنید.

شکل دیگری از تبلیغات رویداد، حمایت مالی از یک رویداد یا خرید غرفه در یک کنفرانس یا نمایشگاه تجاری است. این هزینه کمتر از میزبانی رویداد شماست، اما همچنان می‌توانید با مخاطبان تعامل کنید و برند خود را تبلیغ کنید.

 

6. تبلیغات پستی مستقیم

تبلیغات پستی مستقیم شامل کارت‌پستال‌ها، جزوه‌ها و کاتالوگ‌هایی است که مستقیماً به خانه‌های مخاطبان شما ارسال می‌شوند. استراتژی تبلیغات پست مستقیم شخصی‌سازی‌شده ترین روش این لیست است، اما بسیار پرهزینه است. (هزینه پست را به‌تنهایی در نظر بگیرید.)

یکی دیگر از استراتژی‌های پست مستقیم، پست الکترونیکی است که معمولاً از طریق خبرنامه یا تبلیغات ایمیلی است. این مورد با بخش بعدی یعنی تبلیغات دیجیتال هم‌پوشانی دارد و آن را در مرحله بعد باز می‌کنیم.

 

تبلیغات دیجیتال: نحوه تبلیغ آنلاین

تا امروز، بیش از 4 میلیارد نفر از اینترنت استفاده می‌کنند. این تعداد نسبت به سال 2005، 300 درصد افزایش‌یافته است. نکته این است که استفاده از اینترنت به‌شدت در حال افزایش است و متوقف نمی‌شود.

اگر به‌صورت آنلاین تبلیغ نمی‌کنید، از قافله عقب‌مانده‌اید. اینترنت نه‌تنها به شما امکان دسترسی مستقیم به بیش از نیمی از جمعیت جهان و طبیعتاً بیش از نیمی از مخاطبان هدف شما را می‌دهد، بلکه همچنین کانال‌های مختلفی را برای تبلیغات در اختیار شما قرار می‌دهد.

بازاریاب‌ها اکنون انعطاف‌پذیری زیادی برای دستیابی به مخاطبان هدف خود در چندین جبهه، به روش‌های مختلف، با بودجه‌های متعدد دارند. همچنین تعدادی ابزار (که بسیاری از آنها رایگان هستند) وجود دارند که می‌توانند به شما در اجرای استراتژی تبلیغاتی خود کمک کنند.

 

در اینجا رایج ترین روش‌های تبلیغات آنلاین وجود دارد:

 

تبلیغات جستجوی پولی

همه موتورهای جستجو از جمله گوگل، یاهو و بینگ، تبلیغات پولی خود را دارند. به این نوع تبلیغات، پرداخت به‌ازای کلیک یا PPC گفته می‌شود و شامل دریافت آگهی برای کلمات کلیدی و قراردادن تبلیغات در بالا یا کناره‌های نتایج جستجو است.

هنگامی که شخصی جستجویی را در یکی از موتورهای جستجو انجام می‌دهد، تبلیغ‌کنندگان می‌توانند سایت‌هایی را در بالای نتایج جستجوی ارگانیک نمایش دهند. این همان چیزی است که PPC را بسیار قدرتمند می‌کند و تبلیغات را در مقابل دیدگان افرادی که قبلاً موضوعاتی را جستجو کرده‌اند قرار می‌دهد.

 

 

تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی

پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی می‌دانند که محتوای آنها چقدر ارزشمند است و به همین دلیل است که گزینه پست‌های حمایت مالی و اسپانسر شده را ارائه می‌دهند. تبلیغات رسانه‌های اجتماعی پیام شما را در مقابل مخاطبان هدف شما قرار می‌دهد و آنها را به تعامل، کلیک کردن و خرید تشویق می‌کند.

شبکه‌های اجتماعی هر روز بیشتر و بیشتر به فضای تبلیغاتی نسبت به محتوای ارگانیک اهمیت می‌دهند، زیرا برای آن‌ها، درآمد بیشتری به همراه دارد.

اگر کسب‌وکار نوپا هستید، حتماً تبلیغات شبکه‌های اجتماعی را در نظر بگیرید. زیرا نه‌تنها محصولات و خدمات شما را تبلیغ می‌کنند، بلکه صفحات رسانه‌های اجتماعی شما را نیز ارتقا داده و دنبال‌کنندگانتان را افزایش می‌دهند.

پلتفرم‌هایی مانند فیس‌بوک، اینستاگرام، لینکدین و توییتر هرکدام نسخه مخصوص به خود برای این قبیل تبلیغات دارند.

 

تبلیغات همسان و محتوای اسپانسری

محتوای حمایت شده از سال 1922 وجود داشته است، زمانی که برندها از کل برنامه‌های رادیویی حمایت مالی می‌کردند. امروزه، محتوای حمایت شده بیشتر به تبلیغات همسان (Native Ads) و محتوای وبلاگ یا مقاله که توسط برندها اسپانسر می‌شوند، اشاره دارد.

آیا تابه‌حال مقاله‌ای در Buzzfeed خوانده‌اید که به‌شدت به محصول یا خدمات خاصی اشاره یا توصیه کرده باشد؟ احتمالاً توسط یک برند خاص حمایت شده است.

محتوای حمایت شده، راهی عالی برای تبلیغ برند شما در محتوایی است که مخاطبان شما قبلاً با آن آشنا هستند.

 

تبلیغات بنری و نمایشی

تبلیغات بنری و نمایشی نمونه‌ای توسعه‌یافته از تبلیغات جستجویی هستند و از مدلی مشابه PPC پیروی می‌کنند. اما به‌جای تبلیغات متنی، مصرف‌کنندگان تبلیغات بصری مشاهده می‌کنند.

تبلیغات بنری معمولاً کادرهای افقی بالای یک صفحه وب هستند، درحالی‌که تبلیغات نمایشی ماهیت کوچکتری دارند و در کناره‌های سایت نمایش داده می‌شوند.

مهم نیست که تبلیغات چاپی سنتی را در مجلات یا ایستگاه‌های مترو انتخاب کنید و یا تبلیغات آنلاین را در رسانه‌های اجتماعی یا موتورهای جستجو ترجیح دهید، چند قانون وجود دارد که برای ایجاد تبلیغات منحصربه‌فرد ضروری هستند. در پایین، برخی از بهترین سبک‌های تبلیغاتی برای اعمال در انواع مختلف تبلیغات آورده شده است.

 

بهترین شیوه های تبلیغات


نکات و ترفندهای زیادی در مورد تبلیغات وجود دارد. این هنری است که در طول سال‌های متمادی به تکامل رسیده است و با ظهور تکنولوژی و رسانه‌های جدید، هنوز هم‌شیوه‌های جدیدتری در حال آشکار شدن هستند.

به هر ترتیب، در این بخش، پنج مفهوم تبلیغاتی معروف را که هنوز هم مؤثر هستند را بدون توجه به اینکه از چه روش یا رسانه‌ای تبلیغاتی استفاده می‌کنید، پوشش می‌دهیم.

در صورت استفاده صحیح، این تکنیک‌های تبلیغاتی برای برند و محصولات شما معجزه می‌کنند.

 

توسل به احساسات

مطالعات نشان می‌دهند که افراد برای تصمیم‌گیری در مورد برندها، به‌جای اطلاعات متکی به احساسات هستند. پاسخ‌های احساسی که افراد به تبلیغات می‌دهند، بر قصد آن‌ها برای خرید تأثیر می‌گذارد.

بسته به این که شادی، غم، ترس یا خشم را برمی‌انگیزید، استفاده از احساسات می‌تواند به مخاطبان هدف شما کمک کند تا پیام شما را احساس کنند، نه اینکه فقط آن را به بخوانند یا بشنوند.

 

 

تداعی مثبت ایجاد کنید

هنگامی که محصولات شما برای مصرف‌کنندگان تداعی‌کننده ی احساس شادی، موفقیت و یا رسیدن به یک هدف باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که توجهشان جلب شود و این باعث می‌شود که محصول یا خدمات شما را به‌خاطر بسپارند و سپس خرید کنند.

در واقع، شما احتمالاً بدون اینکه متوجه شده باشید، درگیر این موضوع بوده‌اید. آیا تابه‌حال شاهد این قضیه بوده‌اید که سلبریتی یا اینفلوئنسر اینستاگرامی مورد علاقه‌تان در حال عکس گرفتن با یک محصول یا برند باشد؟ آیا این باعث نشده که شما هم بخواهید همان‌طور باشید و همان کار را انجام دهید؟

شرکت‌ها، این ارتباط ناخودآگاه را در تبلیغات خود ایجاد می‌کنند به این امید که شما احساسات مثبت خود را با محصول یا خدمات آن‌ها مرتبط کنید.

کوکاکولا یک کمپین تبلیغاتی با نام تجاری دارد که محصول خود را با دوستان، خانواده‌ها و سرگرمی مرتبط می‌کند. کوکاکولا می‌خواهد وقتی در حال برنامه‌ریزی برای این هستید که در یک مهمانی یا یک پیک‌نیک چه نوشیدنی سرو کنید، به آنها فکر کنید.

هم‌زمان با اینکه تبلیغات خود را ایجاد می‌کنید، احساسات، خواسته‌ها یا اهدافی را که می‌خواهید برند شما با آنها مرتبط باشند را نظر بگیرید. این احساسات یا اهداف را از طریق داستان یا ویدئو در تبلیغات خود بگنجانید. به دنبال اینفلوئنسرها باشید که با ارزش‌ها و رفتار اصلی برند شما همسو باشند و از آنها برای ارتقای ارتباط مثبت استفاده کنید.

 

تمایل به همرنگ جماعت شدن

انسان‌ها دوست دارند سازگار شوند. این طبیعت انسانی است و هیچ‌کس از آن مصون نیست.

و این میل بشر است که اثر “همرنگ جماعت شدن” را بسیار مؤثر می‌کند. مردم نمی‌خواهند کنار گذاشته شوند. آنها ارزش را در نظرات اطرافیان خود می‌بینند و مطمئناً نمی‌خواهند از جدیدترین و بهترین محصولات محروم باشند.

برندهایی مانند Maybelline این مفهوم را به‌خوبی فهمیده‌اند و آن را در جهت استفاده تبلیغاتی خود به کار می‌برند. در هر دو ثانیه، یک تیوب از پرفروش‌ترین ریمل آنها خریداری می‌شود، آماری که محبوبیت اجتماعی آن‌ها را ثابت می‌کند.

از توصیفات مشتریان، داده‌های نظرسنجی یا محتواهای قابل اشتراک‌گذاری برای تبلیغ برند خود به‌عنوان برندی که ارزش دنبال‌کردن یا خرید را دارد، استفاده کنید. با دادن تخفیف در ازای به‌اشتراک‌گذاری نام تجاری خود با یکی از دوستان یا اعضای خانواده، رویکرد دیگری را در پیش بگیرید تا مخاطبان فروش را برای شما انجام دهند. درهرصورت، از تبلیغات خود برای ایجاد محیطی فراگیر استفاده کنید که مردم می‌خواهند به آن بپیوندند.

 

به جای ویژگی ها، بر روی مزایا تمرکز کنید

ویژگی‌ها و مزایا دو چیز کاملاً متفاوت هستند. ویژگی‌ها، جزئیات محصول یا خدماتی است که می‌فروشید، مانند ابعاد یک کاناپه یا مواد تشکیل‌دهنده یک محصول غذایی. از سوی دیگر، مزایا توضیح می‌دهند که چرا یک فرد باید این کاناپه یا محصول غذایی را از شما بخرد و او چگونه از چنین خریدی سود می‌برد.

تبلیغات باید بر مزایایی که محصول یا خدمات شما به ارمغان می‌آورد تمرکز کند، نه اینکه چه چیزی را به‌صورت فیزیکی می‌فروشید.

نحوه تبلیغات خطوط هوایی Southwest را در نظر بگیرید. به‌جای این که با جزئیات توضیح دهد بلیط‌های بیزنسی چه هستند، تصویری از زندگی شما در صورت خرید شما ترسیم می‌کند. این تبلیغ بر روی مزایا تمرکز می‌کنند.

به جای هدر دادن فضای تبلیغاتی گران‌بها برای توضیح مشخصات محصول یا جزئیات خدمات خود، در مورد روش‌هایی صحبت کنید که خرید ممکن است بر مشتریان شما تأثیر مثبت بگذارد. اگر این کار را به‌درستی انجام دهید، تبلیغات خلاقانه، آنها را ترغیب می‌کنند تا خودشان درباره این ویژگی‌ها تحقیق کنند.

 

استفاده از داستان سرایی

درست مانند میل ما برای همرنگ جماعت شدن، یک داستان خوب هم چیزی است که همه دوست دارند. داستان‌سرایی به ترسیم تصویری بزرگ‌تر از یک برند یا شرکت کمک می‌کند، نه اینکه صرفاً یک محصول یا خدمات را تبلیغ کند. همچنین، وقتی افراد با داستان‌های شما هم ذات پنداری می‌کنند، ترغیب آن‌ها برای انجام کاری بسیار آسان‌تر خواهد بود.

 

داستان‌سرایی تنها تکنیکی است که باید سعی کنید در تمام تبلیغات خود از آن استفاده کنید. در واقع، اگر ساختن داستان کلی برند خود را هنوز شروع نکرده‌اید، قطعاً باید این کار را شروع کنید. تحقیقات نشان می‌دهد داستان‌هایی که یک نام تجاری را «ضروری، قابل‌باور و یکپارچه» نشان می‌دهند، برای جذب و تأثیرگذاری بر مصرف‌کنندگان مؤثرترین هستند.

Dove در همکاری کمپین خود با Operation Homefront از داستان سرایی استفاده می‌کند. در این کمپین، ویدئوهایی با موضوع داستان واقعی مردان نظامی و خانواده هایشان را نشان می‌دهد که دوباره به هم می پیوندند. تبلیغات مستقیماً محصولات Dove را تبلیغ نمی‌کنند، بلکه در عوض داستان برند Dove را بیان می‌کنند.

تعیین داستان برندتان به شما کمک می‌کند یاد بگیرید که چگونه در تمام زوایای بازاریابی، نه فقط تبلیغات، به بهترین شکل درباره برندتان بحث کنید.

در مرحله بعد، بیایید نگاهی به برخی از به‌یادماندنی‌ترین کمپین‌های تبلیغاتی بیندازیم که تعدادی از آنها این بهترین شیوه‌ها را عملی می‌کنند.

 

تبلیغات به رشد شما کمک می‌کند


تبلیغات، با گذشته‌ای پرحجم و پویا، ابزاری باورنکردنی برای افزودن به جعبه ابزار بازاریابی شماست.

در میان تبلیغات چاپی، حمایت مالی رادیویی، تبلیغات تلویزیونی و تبلیغات شبکه‌های اجتماعی، فرصت‌های بی پایانی برای تبلیغ برند شما وجود دارد.

برای برقراری ارتباط و تعامل مؤثر با مخاطبان خود، به زبان خودشان صحبت کنید، احساساتشان را جلب کنید، از تمایلشان برای عضویت در یک جامعه استفاده کنید و یک داستان واضح از برند خود ایجاد کنید تا نشان دهید چگونه باارزش‌هایشان همسو است.

با پیروی از این روش‌های آزموده شده و صحیح در تبلیغات خود، یک برند مغناطیسی ایجاد کنید که بتواند مشتری جذب کند، دنبال‌کننده ایجاد کرده و درآمدزایی کند.

اگر بتوانید این کار را انجام دهید، نام تجاری‌تان به نامی معروف و فراگیر تبدیل خواهد شد که در آزمون زمان مقاومت خواهد کرد.

 

منبع: Hubspot

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *