یکی از چالش هایی که در سالیان اخیر صاحبان مشاغل با آن درگیر بودند، مالیات دستگاه کارتخوان و به صورت کلی قانون پایانه های فروشگاهی است.
شاید شما نیز یکی از افرادی باشید که از خود بپرسید مالیات کارتخوان چقدر است؟ در پاسخ به این سوال باید بدانید که با وصل کردن دستگاه کارتخوان خود هیچ مالیات جدیدی پرداخت نخواهید کرد و بر اساس قانون از گزارشات این دستگاهها تنها برای شفافسازی درآمدهای صاحبین مشاغل استفاده میشود.
به بیان دیگر بر اساس قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مؤدیان، همه تراکنشهایی که به وسیله دستگاه پوز انجام میشوند فعالیت شغلی به حساب میآیند و به آنها مالیات تعلق میگیرد. به همین دلیل و با توجه به اجرایی شدن این قانون برای تمام اشخاص حقیقی و حقوقی، در گروه نرم افزاری محک بر آن شدیم تا در این دوره آموزشی به بررسی قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان برای تمامی مشاغل و به خصوص مشاغل حقیقی بپردازیم.
قانون پایانه های فروشگاهی
قانون پایانه های فروشگاهی، در راستای تعیین تکلیف وظایف مالیاتی افراد استفاده کننده از صندوقهای مکانیزه فروش و پایانههای فروشگاهی، راهاندازی شده است. علیرغم اینکه طبق قانون تدوین شده، تاریخ لازم الاجرا شدن آن 15 روز بعد از انتشار آگهی در روزنامه رسمی بود، به دلیل فراهم نبودن زیرساختها، به تازگی در حال اجرا میباشد.
باتوجه به اهمیت شفافسازی مالیاتی و نقش حیاتی پرداخت به موقع و دقیق مالیات در سیستم اقتصادی کشورها، دولتها در پی وضع قوانینی هستند که به این امور کمک کند و راحتتر بتوانند مشمولین مالیاتی شناسایی نمایند.
اشخاص مشمول قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان
بر اساس متن بند ج ماده 1 قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان دو دسته مشاغل (افرادی که صاحب کسب و کار بوده و کسب و کار با نام شخص فعالیت میکند) و شرکتها (تمام اشخاص حقوقی که شرکت ثبت کرده و کد اقتصادی یا شناسه ملی دریافت کردهاند) یا به عبارت دیگر همه اشخاص حقوقی و حقیقی مشمول قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان میشوند.
البته نکته قابلتوجه در این رابطه این است که تا به امروز اشخاص حقیقی مشمول این قانون نبوده اما طبق تاریخهای اعلامی از 1 دی 1402 تمامی افراد مشمول این قانون خواهند شد. اگر شما نیز صاحب کسبوکاری (چه حقیقی و چه حقوقی) در این وبینار میتوانید هرآنچه در رابطه با سامانه مودیان باید بدانید، بیاموزید و از جرائم مالیاتی دور بمانید.
دوره را به افراد زیر پیشنهاد میکنیم:
- صاحبین کسب و کارهای حقیقی و حقوقی
- کارآفرینان و مدیران استارتآپ
- مدیران عامل کسب و کارها
- افرادی که با سمت مدیر مالی یا حسابدار مشغول فعالیت هستند
- دانشجویان رشتههای مرتبت با مدیریت مالی و حسابداری
- افرادی که قصد دارند کسب و کار خود را شفافیت ببخشند
- افرادی که آشنایی با مفاهیم مالیاتی و فانون پایانه های فروشگاهی ندارند
- افرادی که جرائم مالیاتی را تجربه کردهاند و قصد دارند در آینده از ضرر جلوگیری نمایند
سرفصلهای دوره
- ثبت نام و عضویت در کارپوشه
- شرکتهای معتمد
- انواع صورتحسابها
- واکنش به صورت حسابها
- دستگاه پز و حسابهای بانکی اشخاص
- جرایم مالیاتی
نحوه پشتیبانی
برای افراد شرکتکننده در وبینار “آموزش جامع سامانه مودیان” لینک گروه تلگرام استاد ارسال خواهد شد و افراد میتوانند سوالات خود را از شخص دکتر غریب بپرسند.