آموزش حسابداری در اکسل
نرم افزار اکسل یک برنامه ی بسیار مناسب برای حسابداری مقدماتی و حسابداران حرفه ای و مدیران مالی است. بسیاری از کار های روزمره در حسابداری می توانند با دقت بالا و هم چنین سرعت زیاد در اکسل انجام شوند. تنها نیاز است داده ها و اطلاعات به درستی وارد شوند و از فرمول های درست در جای درست استفاده شود. افرادی که در حوزه ی حسابداری فعالیت می کنند و به نرم افزار اکسل تسلط کافی ندارند، دچار مشکلاتی در انجام وظایف روزمره ی خود می شوند. به همین علت آموزش حسابداری در اکسل و تسلط بر کاربرد اکسل در حسابداری بسیار حائز اهمیت است.
اهمیت آموزش حسابداری با اکسل
اکسل یکی از پرکاربرد ترین نرم افزار ها در هر کسب و کاری است. به طوری که بدون استفاده از آن عملا کار حسابداری قابل انجام نمیباشد. از دلایل اهمیت حسابداری با اکسل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اکسل یکی از مهم ترین نرم افزارهای مایکروسافت آفیس است که جدا از کاربردهای آن در شغل های مختلف، جایگاه ویژه ای در رشته ی حسابداری و دیگر رشته های مربوط و یا مشتق از آن مثل مدیریت مالی دارد.
- اکسل نرم افزاری است که به عنوان ابزاری محاسباتی برای کاربر نهایی کاربرد دارد و به نوعی می تواند مکمل مهارت های یک حسابدار باشد.
- در حال حاضر تمامی حسابداران و مدیران مالی حرفه ای، به خوبی طرز کار کردن با اکسل را می دانند و از آن برای پیش برد وظایف و کار های روزمره شان استفاده می کنند.
- در واقع بدون داشتن توانایی کافی و شناخت بالا از اکسل، جایی در محیط کار امروزی ندارید زیرا نمی توانید عملکرد مناسب و بهینه ای داشته باشید.
- شما با آموزش جامع حسابداری در اکسل میتوانید نحوه کار با این نرم افزار را در کنار علم حسابداری یاد بگیرید و در مدت زمان کوتاهی برای ورود به بازار کار آماده شوید.آموزش جامع حسابداری در اکسل برای یک حسابدار قطعا یکی از الزامات است و میتوانید از این طریق خیلی سریع وارد بازار شوید و کسب درآمد کنید.
مزایای حسابداری با اکسل:
نظم و انضباط مهمترین شرط ادامه حیات هر کسب و کاری است. اکسل همان نرمافزاری است که قادر به آنالیز و نگهداری دادههای مالی شما است. استفاده از نرمافزار اکسل سکوی پرتابی برای حسابداران و نشانه حرفهای بودن شما به عنوان حسابدار توانا و قابل است
- امکان تنظیم صورت های مغایرت بانکی
- قابلیت تنظیم کردن کاربرگ های مهم حسابرسی
- محاسبه ی انواع هزینه ها و مدل تخصیص دادن آن ها
- ایجاد نرم افزار های متفاوت برای گزارش گیری کردن
- قابلیت دسته بندی و نظم دادن به داده ها با عناوین مطلوب
- قابلیت لیست کردن رویدادهای مالی به صورت اسناد مجزا
- قابلیت کشیدن انواع نمودار ها و گراف های مختلف بر اساس داده ها
- امکان تهیه گزارش وضعیت از پیشرفت پروژه یا وضعیت منابع و …
- تنظیم انواع جدول های مختلف مثل لیست حقوق، لیست دستمزد، استهلاک و…
- قابلیت کنترل کردن انبار و نگه داری تعداد کالاهای موجودی و شمارش آن ها
- داشتن توابع از پیش تعریف شده که فرمول های مهمی در آن به صورت پیش فرض جمع آوری شده است.
- قابلیت تنظیم کردن گزارش های مالی مختلف مثل گزارشات سود و زیان، جریان وجوه نقد، ترازنامه و…
- قابلیت به وجود آوردن داشبرد های مختلف مدیریتی و ایجاد گزارش های مختلف تحلیلی و مقایسه ای مانند پیگیری فروش هر مشتری به صورت ماهانه
مهم ترین سرفصل ها:
- آشنای با محیط نرم افزا ر و مفاهیم اولیه
- توابع و فرمول نویسی – توابع شرطی
- تنظیم فیش حقوقی پرسنل
- طراحی فاکتور و آشنایی با ابزارهای تنظیم صفحات و چاپ